Lasten leikkitila

Helpotamme lapsiperheiden kuntoilua - voit tuoda lapsesi mukanasi keskukseemme!

​​​​​​​Me FUNilla haluamme helpottaa ja mahdollistaa perheiden kuntoilemaan pääsy useammin!
​​​​​​​

  • ​​​​​​​​​​​Voit tuoda lapsesi odottamaan lasten leikkitilaan treenisi ajaksi. Leikkitila on omatoiminen, eikä siellä ole valvontaa. Huolehdithan, että lapsesi pysyy heille tarkoitetussa leikkitilassa turvallisuuden ja jäsenien viihtymisen takaamiseksi.

  • Lapsi voi odotella vanhempaa myös aulan penkeillä, mikäli hän on sen ikäinen, että lasten leikkitilassa oleilu ei ole enää mielekästä.
  • Erillisen aikataulun mukaan on mahdollisuus osallistua Vanhempi-lapsi- virtuaalitunnille, jolloin lapsi voi oleskella ryhmäliikuntasalissa vanhemman virtuaalijumpan ajan. Ajat vanhempi- lapsi virtuaalitunnille löydät FUN sovelluksesta ja ryhmäliikunta-aikataulusta. Muina aikoina lapset eivät voi oleskella ryhmäliikuntasalissa, ainoastaan aikataulun mukaisesti.


Mikäli lapsi ei syystä tai toisesta pysy edellä mainituissa paikoissa sääntöjen mukaan, lasta ei voi tuoda keskukseen. Lapset ovat keskuksessa aina vanhemman vastuulla.


Lasten leikkitilassa voivat treenin ajan odotella alle 13- vuotiaat lapset. Muualla keskuksessa (kuntosalialue jne) lapset eivät voi turvallisuussyistä sekä jäsenten treenien ja viihtyvyyden vuoksi oleskella.
Vaihtuvia etuja FUNin jäsenille yhteistyökumppaneiltamme!

Lue lisää