Oma sovellus

Liikuntakeskus FUNin mobiilisovelluksella liikkuminen ei ikinä ole ollut näin helppoa ja hauskaa!

Liikuntakeskus FUNin mobiilisovelluksen löydät AppStoresta ja Google Play- kaupasta.


HUOM! FUN Kangasalan keskus on lisätty 6.7. FUN sovellukseen, joten nyt voit käydä lataamassa sovelluksen ja rekisteröityä/kirjautua sovellukseen sisään. Jos olet ladannut sovelluksen puhelimeesi 6.7. tai aiemmin, käy päivittämässä sovellus AppStoressa tai Google Play- kaupassa, niin FUN Kangasala ilmestyy valikkoon! Jos sovellus ei aukea lataamisen jälkeen (näyttää tyhjää valkoista ruutua), niin tee puhelimeesi viimeisimmät päivitykset kuntoon.


Mobiiliapp on asiakkaan helppokäyttöinen sovellus, jonka avulla:

  • pääset kulkemaan FUNin ovesta joka päivä 04-24. Sovelluksen avulla pystyt kulkemaan kaikkiin Suomen FUN liikuntakeskuksiin
  • voit hallinnoida omia tietojasi
  • saat push- viestinä tiedon tuntimuutoksista ja muista tärkeistä tapahtumista (edellyttää push-ilmoitusten sallimista)
  • luet kaikki FUNin uutiset ja ajankohtaiset asiat
  • saat vaihtuvia treeni- ja ravintovinkkejä
  • saat tarkistettua päivän ryhmäliikuntatarjontamme ja varattua paikan tunneille; pystyt varaamaan paikan tasan viikkoa aiemmin ja varauksia sinulla voi olla samaan aikaan yhteensä neljälle ryhmäliikuntatunnille. Vahvista varaus keskukseen saapuessasi viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua sovelluksesta (vahvista tapahtuma). Muista perua varauksesi ajoissa, mikäli et pääsekään osallistumaan! Voit myös liittyä jonoon, mikäli jokin tunneista on varattu etukäteen täyteen.


​​​​​​​Jokaisen uuden jäsenen tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi sekä luoda oma käyttäjätunnus ja salasana. Sinun tulee appiin rekisteröityessäsi käyttää samaa sähköpostiosoitetta jota olet käyttänyt verkkokaupassamme.

Liikuntakeskus FUN- sovellus

Hyvä jäsen ja jäseneksi aikova: lue tästä tärkeä info Liikuntakeskus FUN- sovelluksesta ja sovelluksella kulkemisesta!

Lue lisää


Olemme panostaneet viihtyisiin pukutiloihin osana treenikokemusta.

Lue lisää