Personal training

Keskuksemme PT-palveluista vastaa Prehealth, joka on Suomen suurin personal trainingiin keskittyvä yritys!

Kun terveys on tärkein rikkaus


Prehealth tarjoaa sinun tarpeisiin ja tavoitteisiin räätälöityjä valmennuksia ja valmennuskokonaisuuksia. Olipa tavoitteesi millainen tahansa, niin valmennusten lähtökohtana on aina terveys, hyvinvointi ja hyvä olo. Haluamme lisätä elämäniloasi nyt ja tulevaisuudessa. Prehealth ei ole pikadieetti, Prehealth on elämäntapa.


FUN ja Prehealth yhteistyöhön


Keskuksemme PT-palveluista vastaa Prehealth. Prehealth on Suomen suurin personal trainingiin keskittyvä yritys, joka laajentaa toimintaansa nyt Pirkanmaalle. Olemme iloisia, että voimme tarjota nämä korkeatasoiset ja jatkuvasti kehitettävät palvelut teille FUN Kangasalan jäsenille!

Jos olet miettinyt henkilökohtaisen valmentajan hankkimista, niin nyt jos koskaan se kannattaa tehdä!

Lue sivuiltamme lisää yksilö- ja pienryhmävalmennuksista ja varaa aika ilmaiseen konsultaatioon.

Varaa aika ilmaiseen liikuntaneuvontaan tai valmennuspalvelujen esittelyyn täältä: https://www.prehealth.fi/ota-yhteytta/ tai keskuksemme asiakaspalvelusta.

Voit tutustua Prehealthiin lisää osoitteessa: https://www.prehealth.fi


Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä!


Nyt voit varata ajan haluamallesi Personal trainerille suoraan nettiajanvarausjärjestelmästä, klikkaa TÄSTÄ ajanvaraukseen!

Jos et löydä sopivaa aikaa, olethan yhteydessä joko suoraan haluamallesi Personal trainerille tai asiakaspalveluumme kangasala@liikuntakeskusfun.fi


Kaipaatko lisää energiaa, parempaa suoritus- ja toimintakykyä, kohentunutta ulkonäköä ja iloisempaa mieltä? Henkilökohtainen valmennus on satsaus itseen ja omaan hyvinvointiin. Jos olet miettinyt oman valmentajan hankkimista, niin tänään on paras päivä tehdä se!

Lue lisää


Mikä on Prehealth?


Prehealthin perustaja Jessica Reiman kertoo kuinka Prehealth- valmennuspalvelut syntyivät.

Jessica Reiman, Prehealthin perustaja.

Prehealth syntyi täyttämään sitä tyhjiötä, joka suomalaisessa liikunta-alan valmennustarjoomassa oli vuonna 2018. Pika-dieettejä, 10 viikon rääkkäyksiä, pakaran pyöristyksiä ja mitä ihmeellisempiä valmennusmetodeja.

Huomasimme, että valmennukset tähtäsivät usein lyhyen aikavälin ja lähinnä ulkonäköön liittyviin muutoksiin. Tuloksia saavutettaisiin (mahdollisesti) nopeasti, mutta ne kadotettaisiin taatusti vielä nopeammin valmennuksen jälkeen, sillä tavallisia ihmisiä valmennettiin kuin fitness-kilpailijoita.

Haluamme tehdä asiat toisin. Haluamme auttaa sellaisia ihmisiä, jotka eivät halua ”jojoilla” vaan pysyvän muutoksen kohti parempaa huomista. Haluamme, että valmennuksemme ovat sellaisia, joiden sisältö jää elämään myös valmennuksen jälkeen.

Tämä tarkoittaa sitä, että määränpää ei ole ainoa tavoite vaan myös matka sinne on elämänhalua ja energiaa lisäävää. Tämä ei tule kuitenkaan ilmaiseksi vaan edellyttää valmennettaviltamme hieman ponnistelua. Silloin meidän pitää miettiä liikunnan lisäksi myös lepoa, ravintoa ja henkistä puolta. Emme halua pelkästään auttaa asiakkaitamme tuolla matkalla. Haluamme kulkea asiakkaidemme kanssa yhdessä ja heidän elämään sovitetulla tahdilla!

Tätä olemme tehneet isolla sydämellä jo toistakymmentä vuotta.

-Jessica Reiman, Prehealth-