Tutustu kerran ilmaiseksi

Lataa Liikuntakeskus FUN - sovellus puhelimeesi ja tule tutustumaan silloin kun SINULLE sopii!


​​​​​​​Veloitukseton tutustuminen

Liikuntakeskus FUNin veloituksettomalla kertatutustumiskäynnillä käytössäsi ovat kaikki palvelumme: moderni kuntosali ja toiminnallinen tila, viihdyttävät live- ja virtuaalitunnit ja upeat pukuhuonetilat infrapunasaunoineen. Voit tutustua koska tahansa keskuksen aukiollessa klo 4-24, olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä!


Tilaa oma tutustumiskäyntisi vasta sinä päivänä, kun olet tulossa tutustumaan.


Kulkuoikeus on voimassa heti ja pääset käyttämään palveluitamme Liikuntakeskus FUNin mobiilisovelluksella. Lataa sovellus puhelimeesi nimellä Liikuntakeskus FUN ja valitse FUN Kangasala - toimipisteeksi valikosta. Kulkuoikeus ja oven avaus toimii vain yhden kerran ja tutustuminen pitää käyttää 24 tunnin sisään tilauksesta.

Huomaathan, että veloitukseton tutustumiskerta on tarkoitettu uusille tutustujille, ja sen pystyy tilaamaan vain kerran. Tutustumiskerta on tarkoitettu sinulle, joka harkitset FUNin jäsenyyttä.

HUOM! Jos haluat käydä kertaluontoisesti treenaamassa (esim. ulkopaikkakuntalainen), ole hyvä ja osta näppärä kertamaksu verkkokaupastamme. Valvomme tutustumistilauksia.Tilaa tutustuminen tästä:
​​​​​​​


Voit tulla tutustumaan kerran myös asiakaspalveluaikaan!


Jos haluat tulla tutustumaan asiakaspalveluaikaan, iloinen henkilökuntamme ottaa sinut vastaan ma-ti klo 16-19.

Tutustuessasi asiakaspalveluaikaan, täytä valmiiksi alla oleva lomake (veloituksetonta tutustumiskäyntiä ja Liikuntakeskus FUNin sovellusta sinun ei tarvitse tässä tapauksessa tilata).


Täytä tietosi tähän jos tulet tutustumaan asiakaspalveluaikaan:


FUNissa liikkuminen on hauskaa ja helppoa! Voit valita sinulle sopivan jäsenyyden aina kertamaksusta toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen. Kurkkaa lisätietoja jäsenyyksistä ja maksutavoista.

Lue lisää