Liikuntakeskus FUN Kangasala

Liikuntakeskuksemme Kangasalan Mäkirinteentie 4 muuttui ja uudistui täysin - FUN Kangasala avautui 2.7.2021!

Yrittäjät Pekka Lahti ja Saija Valtanen

Brändi vaihtuu, yrittäjät pysyvät!


Olemme saaneet liikuttaa ihmisiä Kangasalan Mäkirinteentiellä kohta jo 10 vuoden ajan
ja nyt meillä on mahtavia uutisia kaikille Teille!


Heinäkuun toinen päivä samoissa tutuissa tiloissa aloittaa toimintansa Liikuntakeskus FUN Kangasala! Toimintaa pyörittää jatkossakin tutut yrittäjät Saija Valtanen ja Pekka Lahti upean henkilökuntansa kanssa. Saija ja Pekka ovat myös Liikuntakeskusketju FUNin perustajia sekä toisen Pirkanmaan FUN- keskuksen, FUN Tampere Lielahden yrittäjiä.

Uudistumme täysin.


Vaihto Liikuntakeskus FUNiin tuo jäsenille mahtavia uutuuksia! Keskuksemme remontoidaan ja uudistetaan täysin lattiasta kattoon.

FUN Kangasalalle tulee myös aivan uusi laitekanta; jatkossa treenaamme huippulaadukkailla ja biodynamiikaltaan edelläkävijänä tunnetun Cybex:n laitteilla. Suosituimpia laitteita tuleekin jatkossa olemaan tuplamäärä, joten harjoittelu myös ruuhkaisimpina aikoina on sujuvaa.

FUN Kangasalan keskukseen kulkeminen tapahtuu 2.7.2021 alkaen Liikuntakeskus FUN puhelinsovelluksella, joten et tarvitse mitään ylimääräistä välinettä keskukseen pääsemiseen. Mikäli puhelimeesi ei pysty lataamaan sovellusta, saat toki kulkutägin käyttöösi.

Liikuntakeskus FUN sovelluksesta varataan myös paikat ryhmäliikuntatunneille, löydät uusimmat tiedotteet ja infot, sekä mm. monipuolisen FUN videokirjaston.

Liikuntakeskus FUNin jäsenyyteen kuuluu aina kaikkien Suomen FUN-keskusten käyttö, Pirkanmaalla mm. FUN Tampere Lielahti!

HUOM! Jos olet ollut jo nykyisessä keskuksessamme asiakkaana, sinun ei tarvitse ostaa jäsenyyttä FUN Kangasalalle. Jäsenyytesi jatkuu automaattisesti eikä asiakkuutesi hinta nouse tai irtisanomisehdot muutu.

Tervetuloa mukaan!

Haluamme toivottaa kaikki vanhat ja uudet jäsenet tervetulleeksi myös seuraavalle 10 vuoden matkalle uusiin mahtaviin elämyksiin liikunnan parissa, tuttujen ohjaajien ja yrittäjien kanssa!

Ota seurantaan uudet sosiaalisen median kanavamme:
Facebookissa: FUN Kangasala
Instagramissa: @funkangasala

​​​​​​​

Liikuttavin terveisin,

Yrittäjät Saija ja Pekka sekä koko Liikuntakeskus FUN Kangasalan henkilökunta


Liikuntakeskus FUN- ketjun tarina


Vuonna 2016 Oulussa menestyneet liikuntakeskusyrittäjät Elina Ponto ja Fanni Rutanen huomasivat, että tietynlaiselle liikuntakeskusketjulle olisi Suomessa vielä tilausta. Ketjun olisi oltava imagoltaan ja brändiltään selkeä ja laadukas, toiminnaltaan ketterä ja ketjuun kuuluvalle yrittäjälle sen tulisi olla helppo ja edullinen. Ketjuun kuuluvissa keskuksissa olisi oltava lähes premium-tason laadukkuus ja palvelutaso, mutta jäsenyyden olisi oltava kuluttajalle edullinen ja liikkumisen hauskaa. Näin syntyi ajatus keskihintaisesta kuntosaliketjusta. Keskihintainen liikuntakeskus pystyisi budjettisalia parempaan palvelutasoon - ja laajuuteen, mutta sen täytyisi olla kulurakenteeltaan maltillinen.

Samaan aikaan Tampereella usean menestyneen liikuntakeskuksen yrittäjät Pipsa ja Pekka Lahti sekä Saija Valtanen pohtivat täysin samoja asioita. He saivat vihiä, että Oulussa oli samankaltaisia suunnitelmia meneillään ja Pekka otti rohkeasti yhteyttä jo ennestään tuttuihin Oulun yrittäjiin. Yrittäjät tapasivat toisensa ja hämmästyivät miten hienosti visiot kohtasivat. He päättivät välittömästi lyödä hynttyyt yhteen.

Ketjun ylivoimaiseksi vahvuudeksi huomattiin nopeasti se, että ketjun perustajat olivat itse pitkäaikaisia liikuntakeskusyrittäjiä ja heillä oli kokemusta myös ketjuyrittämisestä. Heillä oli valtavasti käytännön kokemusta mikä toimii ja mikä ei sekä tutkimustuloksia tuhansien asiakkaiden tarpeista ja oston rajotteista. Toimintojen helppous ja yksikertaisuus haluttiin tuoda loppukäyttäjälle saakka ja keskuksissa haluttiin korostuvan sen lisäksi elämyksellisyys, digitaalisuus ja tietenkin hauskuus. Yhtenä ketjun perustajien tavoitteena onkin kesyttää digi eli tuoda digitaalisuus mahdollistamaan parempaa palvelua sekä helpottamaan asiointia niin yrittäjälle, kuin asiakkaallekin. Näin syntyi liikuntakeskus FUN- ketju, jossa yrittäjät haluavat olla mukana ja jossa ihmiset tahtovat liikkua.

Ketjun arvoiksi määrittyivät kuin itsestään seuraavat asiat:
1. Teemme ahkerasti töitä, jotta voimme tarjota parasta palvelua niin yrittäjillemme, kuin jäsenillemme.
2. Kannustamme toisiamme ja iloitsemme yhteisistä onnistumisista ja sen vuoksi työnteko ja liikkuminen meillä on hauskaa.
3. Vaalimme ammattitaitoa ja kouluttaudumme jatkuvasti joka saralla.
4. Toimintamme on läpinäkyvää ja rehellistä ja sen vuoksi olemme luotettavia.